Velvet Festival

Na otoku Krku, u mjestu Punat, od 5. do 7. srpnja, po četvrti put održava se Velvet festival. Festival na kojem ove godine nastupaju neka od najaktualnijih imena regionalne i europske alternativne i underground glazbene scene. Neka su imena malo više poznata, dok za neke tek trebate čuti i ugodno iznenaditi se.

Svakako zanimljiv spektar alternativnih glazbenih imena. Za svakoga ponešto, od bendova do nastupa DJ-eva. Uz kamp tik uz more, dobru glazbu i činjenicu da se održava na kopnu u okruženju mora, ovaj festival definitivno treba staviti na “kartu ljetnih festivala”.

Punat, otok Krk, Hrvatska; od 05.07 do 07.07

Koncept festivala je u jednu ruku jedinstven. Uz live nastupe bendova, na festivalu su isto toliko zastupljeni i elektronski nastupi DJ-a, što se može vidjeti listom izvođača malo niže u galeriji slika. Uz glavnu pozornicu tu je i Beach Stage. Zatvorena plaža dostupna samo posjetiteljima festivala na kojoj se odvija dnevni program uz ponajbolje regionalne DJ-e . Osim toga, tu su još i dva Boat Party-a pod vodstvom Music After Dinner i Mile Voli Disko w/ Levanael.

Cjelodnevna događanja, glazba koja vas miluje dok gledate u more i slušate valove, čine ovaj festival tako posebnim. Organizatori nisu imali u cilju napraviti festival koji traje od prvog do zadnjeg nastupa na glavnoj pozornici. Htjeli su napraviti festival na kojem uz glazbu ljudi uživaju u moru, prirodi, druže se i stvaraju poznanstva. Mislim da su u tome i uspjeli.

Kako je organizator napisao na Facebook eventu festivala. Ove godine su planirane tri vrste kampa i shuttle busić. Pretpostavljamo da će shuttle busić služiti za prijevoz posjetitelja do festivala ili kampa. Ali o tome ćemo/ćete biti naknadno obaviješteni.

Ukoliko dolazite autom imajte na umu kako postoji ograničen broj parkirnih mjesta, a nemojte zaboraviti ponjeti i viška kovanice u slučaju da poželite koristiti WC na plaži tik do mjesta gdje se festival održava.

Pogledajte kako je bilo treći dan na Velvetu davne nam 2017. godine.

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 119kn

Za više informacija o cijeni ulaznica posjetite;
ulaznice – Velvet Festival

Izvođači

Više informacija o festivalu pročitajte na facebook eventu

Velvet Festival

Recenzija

Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se na withlonca@gmail.com.

Pogledaj recenzije drugih festivala.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *