Ultra Europe

Ultra Europe Festival, jedan od najvažnijih festivala elektroničke glazbe u svijetu koji okuplja najpoznatije DJ-eve svijeta nalazi se u Hrvatskoj u Splitu, i održava se na stadionu Poljud, no pored stadiona još i na Braču, Hvaru i Visu. Ujedno je i najveće međunarodno događanje u Hrvatskoj te posjetiteljima osim vrhunskih provoda otkriva i ljepote hrvatske obale i otoka.  Ove godine se održava u periodu od 11. do 17. srpnja te je ovo 7 godina festivala po redu. Četiri lokacije, deset pozornica, stotine izvođača – sati i sati izvanredne glazbe.

Split, Brač, Hvar, Vis, Hrvatska; od 11.07. do 17.07.

Što se tiče smještaja, preporučam rezervirati smještaj ranije, preko Booking-a ili Airbnb zbog jeftinijih cijena; može se pronaći po osobi od 150 kn noćenje pa nadalje, ovisno koliko vam je bitan smještaj. Beachville – malo je skuplje, no imate izbor od kampova do kućica te možete kombinirati cijenu karte i smještaja zajedno.

Najisplativiji prijevoz do Splita iz Zagreba je Croatia BUS. Dvije godine zaredom s ekipom smo putovali s ovim busom; karta za Split u jednom smjeru iz Zagreba je oko 80 kn što je dosta jeftino u odnosu na druge buseve; možete odabrati dužu i kraću rutu, ovisno o terminu koji vam odgovara, 4-6h. Postoji i Ultra Party Train – povratna karta 250 kn iz Zagreba; organizira agencija Fun Factory (hostese u vlaku, odlična muzika, fotografije i videa).

Predivno iskustvo. Ultra Europe Festival je definitivno must-go festival za sve ljubitelje elektronske glazbe. Prošla godina mi je bila treća godina zaredom, svaka godina je sve bolja, te se uvijek pojave neka nova imena. Jedan od savjeta koji mogu podijeliti s vama je da ne možete unijeti svoj ruskak, no možete kupiti prozirni nakon što prođete osiguranje ili kupite prozirni negdje u trgovini prije festivala.

PRONAĐI SI SMJEŠTAJ

Booking.com

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 169€
VIP festivalska ulaznica 369€
Beachville camping – karta i smještaj – 259€


Izvođači

Recenzija

Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se na withlonca@gmail.com.

Pogledaj recenzije drugih festivala.Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *