Sziget Festival

Sziget Festival se održava na otoku Obudai u Budimpešti. Narastao je od skromnih početaka 1993. godine do jednog od najvećih festivala u Europi. Svake godine okuplja preko pola miljuna posjetitelja, uz brojne i razne izvođače raspoređene kroz 7 dana festivala. Nedavne 2014. godine osvojio je nagradu za najbolji europski festival od strane European Festival Awards. Uz brojna popularna glazbena imena, na festivalu možete pogledati i male dramske predstave, cirkus, razne performere, voziti se na rollercosteru i još svašta nešto.

Budimpešta, Mađarska; od 07.08. do 13.08.

Festivala će te najbolje doživjeti ako budete u kampu koji u tih 7 dana postane malo selo od nekoliko tisuća ljudi. Kamp je besplatan, ali postoje kojekakve nadogradnje kampa koje se dodatno plaćaju. Ako vam pak kamp nije opcija, privatni smještaj je lako pronaći preko Bookinga ili Airbnba.

Službeni aftermovie Sziget festivala za 2018. godinu

Prije odabira lokacije apartmana pogledate Google Maps i provjerite odgovara li vam gradski prijevoz od mjesta apartmana do ulaza na festival. Provjerite si noćne linije buseva 901, 918 i liniju željeznice H6. Karte za gradski prijevoz možete kupiti kod vozača (450 HUF) ili na aparatima koji se nalaze blizu stanice (350 HUF).

Mi smo bili tri dana u Budimpešti pa smo zbog komocije, možda nije najjeftinija opcija, kupili trodnevnu kartu koja košta 4150 HUF. Također postoji sedmodnevna karta za 4950 HUF. Karte se mogu kupiti u mali plavim uredima kod metro stanica na kojima piše Information and Tickets -BKK.

Pronađi si smještaj

Booking.com

Cijena ulaznica

Cijena ulaznica za Sziget Festival
7 dana je 319 eura
5 dana za 279 eura
3 dana za 199 eura

Za više informacija možete pogledati na ulaznice – Sziget.


Izvođači

Zadnje novosti

    Recenzija

    Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se!

    Pogledaj recenzije drugih festivala.    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *