Sea Star Festival

Sea Star Festival je mladi glazbeni festival koji se održava u Umagu, laguna Stella Maris. Festival organiziraju Exit Festival i Grad Umag te mu je ovo treća godina održavanja. Do sada su posjetitelji festivala mogli uživati u nastupima svjetskih i regionalnih superstarova, a najavljeno je podizanje festivala na još višu razinu. Festival se održava na principu dva dana festivala plus Welcome party i Closing Party. Tako će u četvrtak 23. biti Welcome Party, 24. i 25. će biti regularni dani festivala, a u nedjelju 26. će biti Closing Party.

Umag, Hrvatska; od 24.05 do 25.05.

Umag je relativno malen gradić, a gomila ljudi koja dođe s festivalom donese i poneke probleme. Zato da ne bi imali problema kao što sam ih imao ja prošlih godina evo par savjeta.

Rezervirajte si smještaj na vrijeme. Kamp je odličan! Do sada nisam nikad bio u boljem festivalskom kampu. Ako želite provesti lude večeri i unijeti malo avanture u svoj život definitivno preporučam kamp. Za one koji nisu kamp-tip osobe Sea Star na svojim stranicama nudi opcije apartmanskog smještaja. U slučaju da i to bude sve rezervirano uvijek možete otići na Booking ili Airbnb.

Meni se dogodila situacija da su kamp i smještaj koji nudi Sea Star bili rasprodani. Međutim, spasio me Booking! Uspio sam upecati apartman u mjestu Đuba udaljeno par kilometara od centra Umaga.

Btw. taksi je preskup i ne isplati se osim ako nisi mortus pijan. Mislim da mi je lik za 4 km (Od Đube do centra Umaga) htio naplatiti 150 kn.

Službeni aftermovie Sea Star festivala za 2018. godinu

Problem broj dva s kojim sam se susreo prve godine održavanja festivala je prijevoz iz Umaga. Ako dolazite u Umag busem odmah isti dan, čim dođete, si rezervirate povratno putovanje, inače ste u problemu.

Puno bolja opcija za dolazak u Umag je autom. Ako nemate svoj auto moja preporuka je da pronađete nekoga tko vozi do festivala i nazad.

PRONAĐI SI SMJEŠTAJ

Booking.com

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 259 kn odnosno VIP festivalska 750 kn
Jednodnevna ulaznica 168 kn odnosno VIP jednodnevna 400 kn
Kamp 100 kn

Za više informacija posjetite festivalsku web stranicu;
ulaznice – Sea Star festival


Izvođači

Wu-Tang Clan na Sea Star Festivalu
Wu-Tang Clan

Zadnje novosti

    Recenzija

    Pročitaj recenziju i saznaj kako je bilo na:
    Sea Star Festival 2019    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *