InMusic Festival

InMusic Festival, najveći open-air festival u Hrvatskoj. Od 2006. godine održava se krajem lipnja na jarunskom otoku Hrvatske mladeži u Zagrebu. Festival traje 3 dana, a prati ga i višednevni smještaj u kampu koji je se nalazi na samome jezeru. Nedavno je uvršten i u top 3 festivala u svijetu koje vrijedi posjetiti od strane Huffington Post.

Zagreb, Hrvatska; od 24.6. do 26.6.

Doći do festivala je jednostavno. Postoji više puteva, ali ono što je sigurno, do festivala i od festivala je najbolje ići gradskim prijevozom. Ako piješ ne vozi!

Najbrži put za one koji dolaze iz smjera centra je sljedeći. Dođete do okretišta na Savi i nastavite hodati prema Jadranskom mostu. Prođite ispod mosta, hodate po kaldrmi i naći će te se na nasipu. Hodajte po nasipu sve dok ne dođete do skretanja lijevo koje se nalazi nasuprot Mladosi. Skrenete lijevo i hodajte sve dok vam se ne pojave stepenice s desne strane. Već s te lokacije će te vidjeti gomilu ljudi koja se kreće prema ulazu na InMusic festival.

Do ulaza možete doći i ako sjednete na tramvaj 5 ili 17. Izađete na stanici Horvati. Nakon toga samo pratite ulicu koja je ispred vas i koja vodi ka jezeru Jarun. Kad izađete iz ulice pređite preko ceste i uđete u malu ulicu koja je neposredno pokraj igrališta. Prođite ulicu i nakon toga pređite preko malog mosta koji vam se nalazi s desne strane kad izađete iz ulice. Pratite stazu i za par trenutaka bi trebali vidjeti šetnjicu na Jarunu. Kad dođete do jezera pratite šetnjicu po kojoj se kreće gomila. Za par minuta ste pred ulazom.

Nemojte izlaziti na stanici Jarun. Ako i izađete, samo pratite šetnjicu oko jezera uz napomenu da ne produžite na otok koji vam izgleda kao prečac. To je jednosmjerna ulica!

Nisam pronašao nikakav aftermovie za 2018 godinu, al ovaj video mi izgleda dosta profesionalno napravljeno. Hvala tulumarki!

InMusic festival je poznat po svojoj kiši. Unutar 7 godina bilo je samo par godina bez kiše. Zato ponesite kabanicu i neke patike koje vam nije žao uništiti. Nemojte nositi kišobrane! Kišobrane uzimaju na ulazu u festival i bacaju ih sa strane. Na izlazu iz festivala ako imate sreće možda ga pronađete, a možda ne, a možda postanete vlasnik novog boljeg kišobrana hehe.

PRONAĐI SI SMJEŠTAJ

Booking.com

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 579kn
Jednodnevna ulaznica 472kn/524kn
Kamp 265kn

Za više informacija možete pogledati ulaznice – InMusic.


Izvođači InMusic #14

Zadnje novosti

    Recenzija

    Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se na withlonca@gmail.com.


    Pogledaj recenzije drugih festivala.    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *