Ferragosto Jam

Ferragosto JAM smješten je uz prostrano Orahovačko jezero. Orginalno je započeo kao druženje prijatelja uz roštilj i improviziranu pozornicu, a od tada je narastao u najveći festival u Slavoniji. Uključuje 4 dana zabave na pet pozornica raspoređenih po jezeru. Domaćin je više od 40 izvođača domaće i regionalne scene.

Orahovica, Hrvatska; od 1.8. do 5.8.!

Pripremite se na neprospavane noći, užasno hladnu vodu iz tuša i izvrsnu atmosferu. Zadnjih godina najpoželjniji predmet je bio vodonepropusni šator, vodonepropusne cipele i dost dobra kabanica. Festivalski kamp je besplatan i nalazi se na brdu malo iznad jezera. Do festivala je najbolje doći autom ili pješke iz grada Orahovice.

Ako imate vremena i snage definitivno se isplati posjetiti Ružica grad.

Ako postavite šator na prostoru gdje nije “festivalski kamp” i dođe vam inkasator, morate platiti 20kn dnevno za postavljanje šatora, ali se vi možete napravite glupi i reći da nije vaš šator. Također WC kod kafića na desnoj strani jezera je besplatan i uredniji. Ako vam je pak neugodno ići na wc na jezeru, grad je blizu. Pokraj jezera pruža se šetnjica koja vodi do grada Orahovice, a u slučaju da ju ne možete pronaći, slobodno pitajte nekoga uz jezero.

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 125kn
Kamp 0kn


Za više informacija možete pogledati ulaznice – Ferragosto Jam.


Izvođači

Zadnje novosti

    Recenzija

    Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se na withlonca@gmail.com.

    Pogledaj recenzije drugih festivala.    Leave a Reply

    Your email address will not be published. Required fields are marked *