Exit Festival

Exit Festival, najveći je glazbeni festival na prostoru bivše Jugoslavije. Održava se svake godine u Petrovaradinskoj tvrđavi u Novom Sadu u Srbiji. Festival su osnovali novosadski studenti 2000. godine. Prvobitno se održavao na novosadskoj plaži “Štrand”, ali su ga ubrzo preselili u Petrovaradinsku tvrđavu. Na festivalu su do danas nastupila mnoga eminentna imena glazbene industrije. Festival traje četiri dana i sastoji se od više pozornica, od kojih su najpoznatije Main Stage i Dance Arena.

Novi Sad, Srbija; od 04.07. do 07.07.

Što se tiče smještaja tijekom trajanja Exit Festivala, najbolji doživljaj možete dobiti ako boravite u organiziranom Exit Festival kampu. Lokacija kampa se znala mijenjati iz godine u godinu, ali posljednjih nekoliko godina se nalazi uz plažu Štrand na rijeci Dunav. Ukoliko kamp nije opcija, postoje grupe na Facebooku gdje se može pronaći privatni smještaj po povoljnim cijenama. Jedna od grupa je /2019/ EXIT, Festival 84, Sea dance, Sea star, Revolution

Jedna od potrepština koju je poželjno nositi na Exit Festival je definitivno bandana tj. bilo kakva marama. Uslijed suhog vremena i skakanja gomile ljudi, digne se prašina s poda koju vi nakon toga udišete. Kako bi izbjegli neželjeno ispirivanje komadićaka blata iz nosa, ponesite maramu!

PRONAĐI SI SMJEŠTAJ

Booking.com

Cijena ulaznica

Festivalska ulaznica 445kn
Kamp ulaznica 205kn

Za više informacija možete pogledati stranice webshopa ulaznice – Exit festival.


Izvođači

Zadnje novosti

An error has occurred, which probably means the feed is down. Try again later.

Recenzija

Izgleda da ovdje fali recenzija. Hoćeš da recenziramo tvoj festival? Javi nam se na withlonca@gmail.com.

Pogledaj recenzije drugih festivala.1 thought on “Exit Festival”

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *